Svårt att bestämma mig..





Vilken ska jag välja?

Sommarens måste!

Klicka för större bild.



( Bilder från hm.se )

Middag

åt nyss middag.. Fiskgratäng med brysselkål och morotssallad, mums! Resten av kvällen ska jag inte göra någonting, kanske lägga mig extra tidigt så jag blir frisk. Puss

( En bild jag tog tidigare idag )

Dag 3 - Tre personer som gjort skillnad i mitt liv.

Isabel Nordqvist
Frida Andén
Nathalie Holmström



+ massa andra.

Vatten


sjuk.

fyfan.. mår piss.. mådde så här jag mår nu hela dagen igår, och samma för pappa.. ingen skola för mig idag alltså :(

Hej..

Jag hade då tänkt berätta en grej.. Jag ska flytta.. Den 1 juli ska jag flytta till grästorp, där vi har vårat hus.. Det ska bli jättekul! Men jag kommer juh vara hos pappa och så, så då kan vi ju träffas. Så ni kommer inte behöva sakna mig ;)  Jag sitter just nu och mår skit och nördar sims 3, höhöhöhö!

Söndag 30 januari.

Hej bloggen! har hållt på och tvätta hela dagen, när jag vart sjuk :( jag tror jag har nån typ av magsjuka, för pappa är också sjuk.. Blir nog ingen skola imorgon alltså :(( klöversjukan, och ''magsjuka'' på 4 dagar.. Detta suger!

Tack för att ni läser min blogg :)
Nu blir det sims en stund

Dag 2 - Mig själv i bilder.





Haaha, lite blandade bilder på mig som ni ser ^^ va det meningen att man skulle skriva en mening om alla bilder ? o:

Isabel Nordqvist

Hur ska man börja? När man nämner ditt namn är det som en flod av minnen svämmar upp.. Jag älskar dej så otroligt mycket att det inte finns ord för det.  Vi har haft så extremt bra stunder tillsammans, och även en hel del dåliga. Men dom dåliga, dom struntar vi i? Det är dig jag ringer om jag mår dåligt och behöver prata med någon. Det är dig jag litar på till 100%. Kommer du ihåg när vi gick och sjöng nere vid, typ "ån" så stod den där tanten och kollade på oss? Kommer du ihåg när vi möttes varje morgon på skolan? Det där är 2 av våra ungefär 200000000000 miljarder minnen tillsammans.. Det känns som vi börjat glida isär, och det får verkligen inte hända! Vafan skulle jag göra utan dig? Dö? Du är en del av mitt liv. Skulle du inte finnas där, skulle det fattas en pusselbit av mitt hjärta. Jag vill även säga förlåt för alla dom gångerna jag varit taskig mot dej, FÖRLÅT. Bästavän, jag älskar dig.




Ny kamera.

Hej bloggen! Var precis nere i tvättstugan och la in en tvätt :) Har jag glömt att berätta att jag sparar till en ny kamera till sommaren? Haha, nu vet ni iaf :) Jag har bestämt vilken jag ska köpa. Det är en nikon. Först trodde jag nikon var komplicerade men sen när jag läste runt och kollade lite på den, såg jag att den var lättare än andra nikon. Just nu har jag ju en canon ixus 95 is som jag är supernöjd med, men vill ha en lite mer. Nu längtar jag till sommaren :)
Här kommer en bild på kameran! ♥



Haha, allt det får man med också då ;)

Mellanmål

Åt nyss världens goaste mellanmål, varmmacka med ost, bröd ( såklart? ), gurka, majs, champinjoner, chilinötter och oregano och nått mer som jag inte kommer ihåg ;) har tänkt spela sims 3 en stund snart :)
puss så länge!

Dag 1 - Mig själv i ord.

Ja, då kan jag väll börja med att jag heter Amanda Carlsson. Jag har en mamma och en pappa som inte bor ihop, som jag är varannan vecka hos. Jag har 5 underbara lillebröder! Jonathan, Rasmus, William, Benjamin och Sebastian. Och en otroligt vacker katt! Min favorit mat är pommesfrites och kött, med bearnéase sås, är inte så säker på stavningen, menmen. Mina favorit färger är rosa, limegrön, turkos och vit! Jag gillar nästan all slags musik, förutom typ hårdrock o lite sån musik. Min ögonfärg är grön-blå. Och jag har väll typ mörkblont hår. Jag ÄLSKAR att fota, vara med kompisar, gå runt i pyjamas en hel dag, och innebandy, och självklart andra saker också. Ja, vad ska jag mer säga, jag älskar godis? Men det visste ni ju redan ;)

Det var lite om mig då..
Puss


Ps; Bilden är flummig.

ÅHHH!

Tacktacktack! Rekordet för unika besökare har slåtts igen! Igår hade jag hela 24 unika besökare! Kanske inte är så mycket, men ändå :) Rekordet på min blogg iallafall! Vilken lust jag får att blogga mer nu! Men snälla ni, kan ni inte kommentera lite också? :)


TACK!

Roligt

Dag 1-Mig själv i ord
Dag 2- Mig själv i bilder
Dag 3-Tre personer som har gjort skillnad i mitt liv 
Dag 4- Något du inte skulle kunna klara dig utan 
Dag 5- Ett ögonblick 
Dag 6-Något som får mig att skratta 
Dag 7-Något jag ångrar 
Dag 8-Något jag ser ifram emot 
Dag 9-En bild som betyder mycket för mig 
Dag 10-Mitt liv just nu

Tänkte då försöka följa den saken ovan. Jag har världens lust att gå ut och fota! Fast med vem????

Usch...

Hej bloggen! Inatt så vaknade jag och mådde så satans illa, och spydde.. Eller jag typ, äsch, vi går inte in på detaljer, men eftersom jag har så känslig mage, så är det inte så konstigt eftersom jag vräkte i mig alla chips och mer än halva drickan.. Och lite mer grejer då.. Så ni behöver inte vara rädda att det är typ magsjuka eller nåt, för det här har hänt förrut, så somsagt, det är ingen fara. Idag ska jag och pappa åka och hälsa på några, och även handla lite mat. Imorgon ska vi åka till mullsjö och spela match, dubbelmatch.. Det blir nog roligt men JOBBIGT.. Hoppas eran fredag har vart bra, och hoppas ni får en fortsatt trevlig helg!

Puss&Kram

Tacos-time!

Hej! Jag o pappa håller på och laga tacos :) här kommer en bild på allt gott jag ska äta och dricka ikväll :)

chips

hej bloggen! ska snart dra iväg med pappa och köpa lite tacos grejjer, och chips o godis.. problemet är att jag inte kan bestäma mig för vilken av dessa två chipssorter jag vill ha.. HJÄLP MIG!

Mysmys

Nu blir det mys i soffan, med dessa godingar!

:)

haha, statisitken blir visst bara högre och högre! :)
jag blir så glad!
tack alla ni som läser min blogg, och släng gärna in en kommentar vad ni tycker om den!

foto

hejbloggen! sitter och läser om kameror och fotografering, i tidingen pappa köpt till mig :) jag har planer på att köpa en bättre kamera till sommaren, fast jag vet inte.. ifall det blir en systemkamera tänker jag ha kvar den kompakta jag har nu, för det är så klumpigt om man typ ska ha med sig kameran till liseberg eller överby och så.. här kommer lite bilder :)

fredag

hej! jag ligger just nu och vilar lite. mår inte särskilt bra, kan jag ju säga. ikväll blir det fredagsmys, mysiigt..
puss så länge

bus

hejbloggen! jag kom aldrig till doktorn idag, så jag ska dit imorgon.. inatt ska jag sova hos frida, för pappa jobbar.
här kommer lite bilder från igår.


klöversjukan

japp, då är det dags att vara sjuk igen.. har klöversjukan antagligen. ska till doktorn senare. fy vad dålig uppdatering jag haft det senaste. snart går väll bloggen under haha.. igår klippte jag mig hos min kusin. frida hängde med mig. jag lovar att det ska bli en bättre och roligare blogg. haha.

puss

Förlåt

hej bloggen! har inte bloggat på längelänge nu. förra söndagen bestämde jag mig för att inte äta godis på ett halvår så skulle jag få 500 kronor. men det bröt jag efter 5 dagar. haha. idag har jag vart på överby och innebandy, köpte en tjocktröja, och igår köpte jag massa kläder, 2 leggings, 2 bh-ar, 1 par trosor, en tröja, och ett par byxor. sen vare inget mer.. jag lovar att uppdatera oftare, puss!

Hej! Jag ursäktar den dåliga upptaderineng...

Hej! Jag ursäktar den dåliga upptaderineng. Jag stavar jävligt bra asså. Skriver ett inlägg senare för det har hänt jävligt mycket denna veckan. Haha. Imorgon ska jag till överby med jessica älsklingen, mah! På onsdag ska jag klippa mig. Puss


Hej bloggen. Sitter och pluggar på håltimm...

dsc00324 (MMS)

Hej bloggen. Sitter och pluggar på håltimmen. Problemet är att jag inte vet vad jag har i läxa. Haha. Har tänkt läsa lite i min bok ist. Kuligt. Puss


Hej, nu sitter jag här i skolan och plugga...

Hej, nu sitter jag här i skolan och pluggar till engelskaförhöret -.- idag ska jag inte göra något speciellt :) Pussockram.


hej

idag är det tisdag, och jag ska på träning om en halvtimme. idag har jag vart med Nathalie M också. kul :)
här kommer bilder..


min dag

hej bloggen! dagen har vart underbar! jag har vart med nathalie och vi bakade världensgodaste kladdkaketårta ( fast den ser inte ut som en kladdkaka för den är täckt av massa grädde och maräng ) . här kommer massa bilder, och snälla, kopiera inte bildera, tack.



vissa bilder är inte redigerade än, men skitsamm..

puss

morgon

hej bloggen! igår var jag så trött, att jag inte orkade skriva ett inlägg.. igår så var jag med nathalie och vi fotade, åt semla, och åt pommesfrites, hehe! idag så skulle jag gå upp 7, men då så stänger jag av klockan och vaknar inte förrän 10.. så jag missade tiden, fan.. hehe, men jag ska inte klaga. senare ska jag vara med nathalie ( igen ) och vi ska baka kladdkaka, muuuuuuuums! här kommer lite bilder sen igår, och jag vet, jag har gjort misstaget att kapa av huvudet på nathalie , på bilderna..

godnatt

mums, berättar om min dag imorgon

för i helvete

jag blir irriterad. vem i helvete är det som kommenterar?!

fotografering

hej. jag vaknade nyss.. hade tänkt fotografera med vatten snart, tyckte det verkade lite najsigt. ni får se bilderna direkt efteråt isåfall,  om dom blir bra då.. näe, nu måste ja dra..

kramar

hej

förlåt bloggen.. ni har fått vara med i nåt 'bråk' kan man väll säga.. jag vet iallfall vem som skrivit alla kommentarer nu iaf. tänker inte ta upp vem det är här. saksamma! imorgon ska jag och nathalie ut och fota :) på söndag är det match , ( yeah ) i tidaholm :) nu ska jag göra oboydrink, recept - mjölk, oboy, grädde, vanilliasocker, mums! :D

puss

hmmm





Vem???????????

haha

tack för alla vänliga kommenterarer ni som kommenterar.. så ni bara vet tar jag inte åt mig ^^

puss på er

äntligen fredag

hej! kom nyss hem.. efter skolan gick jag och jessica till hemköp, köpte godis. just nu ringer jag nathalie och frågar om hon vill med ut och ta kort :)

pussen

torsdag

hej
kom nyss hem från skola.. bussen var totalt proppfull! haha, idag är det torsdag ,  och jag har inte bloggat sen tisdag. inatt sov jag hos frida. skirver mer sen :)

Puss&Kram Amanda

hej blogg

hej! jag kom nyss hem från skolan.. vi fick sluta tidigare idag, för hemkunskapen var inställd.. pappa kom nyss hem och visade stolt alla fina alla fina grejer han köpt på rusta. haha. han har faktiskt köpt en ny soffa. den är mysig.. här kommer lite bilder.. Funderar på göra ny header..



Puss&Kram  Amanda

Hej bloggen! Har håltimme i skolan nu och ...

Hej bloggen! Har håltimme i skolan nu och har jättetråkigt, efter som jag o alex är de ändå från våran klass som har svensk/engelska. Jag fick hemkunskap på elevensval, precis som jag ville. Kan förklara hur allt ser ut där jag sitter. Mitt framför mig är ett pingis bord med ett nät som är i mitten. Alex och hans kompis spelar pingis. Utanför är ett träd, och så ser jag taket på arena vänersborg. Nästa lektion är svenska. Det finns 3 fönster, 32 väggutag. Vet inte varför det är så många väggutag, i ett så litet rum. Hur ska man förklara hur stort rummet är? Lite större än mitt rum hos pappa ungefär. Usch vad jag har tråkigt. Jag längtar tills jag får en ny mobil. Jag har bestämt att skaffa en mobil med tangentbord. Så den rosa nokian hade varit perfekt! Åh, jag önskar jag hade den telefonen nu! Haha, jag satt precis och funderade på nackdelar med min mobil jag har nu, och kom inte på några. Eller kanske att den är så uttjatad. Och att det inte finns konversationer i den. Som sagt, jag har väldigt tråkigt. Oj, vad mycket jag har skrivit nu , och bara massa skitgrejer? Skitsamm, jag har iaf ngt att göra. Föresten ska jag byta teleoperatör. Säger man så ? Jag ska iallafall byta till comviq. Och så kommer jag få gratis surf och skicka gratis sms, yea! Näe, nu vet jag faktisk inte vad jag ska skriva mer. Att jag känner mig som en tönt? Haha.. Ha en jädrigt bra dag. Förresten har jag bestämt vilken minidator jag ska spara ihop till. En rosa acer dator. Okej, nu måste jag sluta. Puss&Kram Amanda


Morgon

Hej! Just nu sitter jag och äter frukost. Klockan är 07.01. Det här är hemskt. Och jag har svensk/Engelska första lektionen -.-.. Sen är det innenbandy, tur att det finns något positivt iaf.. Ha en bra dag!

Puss&Kram Amanda

Min blivande mobil!

Min blivande mobil ( antagligen )

ååååh hoppas verkligen jag får den :)

Oj

hej bloggen. har vart hos mamma tills idag så har inte haft någon dator.. det blir ingen xperia x10 mini pro, men jag kommer förmodligen ( om det är ok för mamma ) att få välja en mobiltelefon för 1500 kr. förslag på mobiler? funderar lite på en Nokia c3. Det är ju ett tangentbord på den, precis som jag vill ha, men jag får se..

Hej bloggen! Jag sitter i bilen på mc i ud...

Hej bloggen! Jag sitter i bilen på mc i uddevalla. Jag ursäktar verkligen den dåliga upptaderingen. Men jag har en dator som är typ sönder. Ska försöka spara ihop till en dator nu när ja börjar jobba med att sälja tidningar, vilket är möjligt också. Hoppas ni haft en bra lördag, och ha Såklart en fortsatt bra lördag! Puss&Kram Amanda


Svar + vanligt inlägg

Hej bloggen! Har vart hos mamma rätt länge, och har därför inte haft någon dator typ.. Fast jag är fortfarande hos mamma. Jag har 'typ' fått jobb! Fast det är inte säkert än :p jag ska typ sälja gt, eller aftonbladet :) så ska jag spara till en mini-dator :) så kanske jag ska få en xperia x10 mini pro som jag så hemskt gärna vill ha. Fast det beror på om pappa vill det ( hoppas hoppas hoppas ).

hur många unika besökare har du ? / Anoym (...)
Svar; Hej Anonyn! Jag har mellan 15-20 stycken unika besökare per dag :)

Puss&Kram Amanda

Svar

Amanda din lilla bajskorv ! Svara på mina sms ! Annars blir jag sur på dej =( <3 / Jessica

Svar; Hej Jessica! Min mobil har vart hos mamma sen torsdag ( jag har vart hos pappa då ) så jag har inte kunnat svara på sms :) <3 Du är min bajskorv


Nyduschad

Jag kom precis ut ur duschen.. Eller, för typ 10 min sen ;) Jag har tänkt lite.. Jag har ju en kategori som heter 'outfits' men är helt tom! Jag ska nog börja använda den, och skriva var alla kläder, smink, låcktång, platttång, smycken m.m är köpta. Nu ska jag ta lite kort och göra mig iordning och städa mitt rum. Lägger ut ett inlägg sen med min outfit.

Puss&Kram Amanda

Morgon

godmorgon. Jag har varit vaken en stund nu men.. Frida gick halv 10.. Hon sov hos mig inatt igen, haha. Sen ska jag till mamma, vet inte exakt när. Snart ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag ska fråga min bror rasmus ( som har en egen kamera o: han är sju år ) om han vill gå ut och ta kort. Svaret blir väll troligen - JAJAJAJA!! :D Nu ska jag äta frukost, så jag måsta dra mig från datorn..

Puss&Kram Amanda

kväll?

näe, det är inte kväll än.. Men eftermiddag är det iallafall.. JAg har blivit dö förkyld, snyter mig 40 gånger i minuten ungefär, utan att överdriva.. Har säkert använt 5 rullar papper bara för att jag snytit mig. Usch. Jag åker nog till mamma imrgon istället... Är så jädra less på att bråka hela tiden,, hoppas du ser detta mamma..

Puss&Kram Amanda

frida har vaknat

haha, frida vakande typ för 5 minuter sen, och hennes första ord va - Jag tar lite cola.. Får jag poppa popcorn? Kan vi inte värma kinamaten? Jag tror iallafall att frida är hungrig, någon mer ? x)

Söndag, 1 januari

Hej alla! Jag sitter vid köksbordet och äter banan, har vart vaken i 1,5 timme, fast frida vill inte vara vaken, hon vill minsann sova ^^ vaknade ganska sent idag ( som jag bara hatar att göra ).. Ska lägga mig tidigt ikväll och gå upp tidigt. Jag tror inte det skadar att sova länge 1 gång. Sen ska jag till mamma, fast jag kom på att jag ska ju igentligen inte åka hem till henne förrän imorgon o: pappa och mamma får prata om det senare, nu ska jag ladda upp lite bilder sen nyårsafton, fast inte bara nyårsafton, från lite andra dagar också ^^, Nästan alla blev dåliga, men några bra blev det iallafall :)


Film

Hej bloggen! Jag och frida kollar på film, men hon är på toa just nu så jag skriver så länge. Vet inte vad filmen heter men, men.. Sen ska vi se en skräckis, wihi :D  imorgon åker jag till mamma tror jag, eller tror och tror, jag vet att jag ska dit.. Men nu är frida färdig så vi ska kolla på filmen nu, eller jag kan kolla vad den heter först! Den heter 'Gray Matters'. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss&Kram Amanda

Motto

Hej! Tänkte bara skriva två motton jag har kommit på.. - lev i nuet, annars kommer framtiden snabbare än man tror. - bra är inte något man är, det är något man blir. Haha, de va det , puss!

1 januari

Hej allihopa! Jag ursäktar den dåliga upptaderingen, men jag kan ha som nyårs löfte att blogga mer haha ;) igår var jag hos Frida, jag och pappa firade nyår med deras familj, skojjsigt ! Maten var jättego! Idag ska jag vara med nathalie senare , annars tror jag inte jag ska göra något speciellt. Hur var eran nyår ? Hoppas ni hade lika kul som jag. Puss&kram Amanda

RSS 2.0