Torsdagkväll

Hej bloggen! Ungefär vid 5 åkte jag till pappa, och innan det gjorde jag ingenting. Här åt jag pizza och så, fast igentligen skulle vi ätit på kopparn.. Pappa har tapetserat om, och nu är det färdigt. Han ska köra hem mig till mamma snart, haha, imorgon ska jag till pappa igen , fast sova där också.. Vi ska fira jul hos frida, NAJSIGT :D
föressten tror jag att jag har feber, mår skit, tråkigt..
Kanske uppdaterar senare,,

Puss&Kram Amanda

Onsdag

Hej alla! Alice åkte precis hem.. Hon fick åka rätt tidigt för hon skulle gå ut med sin hund.. Senare ska pappa och hans kompis tapetsera vardagsrummet. Igår gjorde jag iordning hela mitt rum, asa snyggt blev det :) Idag händer nog inget speciellt, ska åka till mamma i eftermiddag. Lovet går ohyggligt snabbt, som tur är har inte äns halva lovet gått en, puh! Jädrar, jag har lust att gå ut och ta kort idag, haha, det kanske jag gör då. ;) Iallafall, nu ska jag försöka att lämna datorn och gå och göra iordning mig. Ha en bra dag allesammans!

Puss&Kram Amanda

ojoj

haha, har inte bloggat på ett tag nu.. Har väll haft någon blogg paus antar jag. Haha , just nu är jag med Alicegullunge, och hon är och köper pommesfrites, haha. I julklapp fick jag ett keyboard, massasmink, ögonfransböjare, scrapboking grejjer, böcker , body lotion, parfymer, matta, innebandy, locktång, godis, kläder, scarfar, smycken, och lite annat jag inte kommer ihåg :) julen var jättebra! Här kommer lite bilder.

Puss&Kram Amanda

Hej alla! Nu under dom 2 senaste dagarna h...

Hej alla! Nu under dom 2 senaste dagarna har jag inte kunnat använda någon dator.. Så jag har inte kunnat blogga. När jag kan sitta vid datorn skriver jag allt jag fått i julklapp. Imorgon ska jag till överby med Nathalie m och jessica. Ska ta bussen tio i tio så jag måste sova nu! Puss&Kram Amanda


Så rätt..

På micahs.se , har hon skrivit ett inlägg, som jag håller med om, hon har så rätt i det hon säger där, såhär såg inlägget ut;

Gud vad ledsen jag blir när det står folk och röker! Blir också så irreterad att dom inte tänker på omgivningen.. Självklart .. man kan inte rå för om man är beroende men liksom.. man kan ju gå lite åt sidan iallafall. Ska jag inte kunna gå ut för att jag inte vill känna röklukten? Specielt irreterande är det när man är förkyld och det luktar så starkt.. Och sen för Kelly också! Kan orsaka spädbarnsdöd! Min värsta farhåga.

Sträva efter att försöka sluta röka! för ens egen skull och för alla andras! Släng bort era äckliga giftpinnar..

Puss&Kram Amanda


Städat klart.

Hej! När jag kom hem till mamma bar det åt att julstäda. Så jag bestämde mig även för att möblera om på mitt rum, och nu är jag äntligen klar! Och så snyggt det blev! Vi har beställt hem pizza som kommer om ca 10 minuter, mumma! Tobbe ( min låtsas pappa ) håller på och gör julskinka, och mamma bakar knäck, och jag, sitter och bloggar i mitt nymöblerade rum, kan det bli mysigare?

Puss&Kram Amanda

Mobilbloggning! Sitter just nu på ett café...

Mobilbloggning! Sitter just nu på ett café och äter daimtårta, mums! Har köpt en lampa. Haha ;) vad har ni gjort idag, och vad händer senare? Puss&Kram Amanda


I bilen...

Hej! Sitter i bilen just nu och bloggar med pappas iphone . Vi ska åka till överby. Igår när vi gick och hyrde film så kom jag på att filmen vi skulle hyra inte hade kommit ut än, hahaha! Så vi fick hyra en annan film , fast den var också bra, fast jag kommer inte ihåg vad den hette. Sen skA jag till mamma, och Så är det ju öppesittarkvällen. Mysigt, fast nu måste jag sluta, pussen!

Onsdagskväll!

Hej! För en stund sen var jag på julfest hos min morbror, fick massa fina grejjer, blanda annat en adidas parfym och pierre robert trosor , och massa annat. Efter julfesten åkte jag till pappa, och snart ska vi gå och hyra paranormal activity 2! Värsta kul :)  Haha, nu ska vi sticka ^^

Puss&Kram Amanda

22 december 2010.

Hej alla! Har lagt upp ett antal inlägg idag, men skitsamma... Snart ska vi åka till min morbror på julfest, kanske bloggar med mobilen när jag är där.. Haha, jag har börjat skriva hur många inlägg som helst juh ;)
Men det är väll bara bra, antar jag? Okej jag ska försöka att inte lägga ut för många inlägg.. Btw, idag är det redan 22. Imorgon är det uppesittarkväll, och det älskar jag! Det är så mysigt! Och i övermorgon är det 24 december, alltså julafton. På julafton kommer jag vara hos mamma hela dagen fram till ungefär 5. Då kommer pappa och hämtar mig så åker vi till farmor. Haha, bilderna är ju bäst ;)


Jag gör mig iordning

Det går segt, men jag gör det faktiskt..
Här kommer en bild på mig, hur jag ser ut just nu, fast jag är inte färdigfixad än.

Puss&Kram Amanda

Julgran!

Så här ser våran julgran ut :) dom flesta paketen är på plats, men inte alla :) det pappret med röda prickar på, är paket från mig ^^


Videoinlägg!

Här kommer ett videoninlägg jag gjorde igår, fattar inte hur man gör så att man kan se det direkt på bloggen, vet ni hur man gör ?

http://www.youtube.com/watch?v=mlwiMZaKDUo&feature=BF&list=QL&index=1

Onsdagmorning!

Hej gött fölk! Jag vaknade för typ en timma sen. Jag ska snart gå och göra mig iordning *pust*.. Senare ska jag på på julfest hos min morbror, skojskoj! Ha en riktigt bra dag, och snälla ni, var med och tävla i tävlingarna!

Puss&Kram Amanda

Next- Sängen!

Nu blir det till att sova! Haha, ni ska få se en ljuvlig bild på mig när jag är osminkad...



Puss&Kram Amanda

Jultävling!

Hej bloggen!
Tänkte ha en till tävling här på bloggen, fast denna gången vill jag att ni är med och tävlar i den!
Ni ska komma på likheter mellan ett äpple, och en apelsin.. T.ex. 'Båda är frukter' o.s.v.. Fråga mej inte hur jag kom på denna sjuka tävling...

Lycka till!

Likheter?  ( haha, vet inte varför apelsinen blev så mkt större än äpplet xd )

meeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Här kommer en bild på mig idag -.-

Veckansblogg!

Du har väll inte missat chansen att bli veckans blogg?
Det ända du behöver göra är att kommentera detta inlägg och skriva att du är med!

Tävlingen avslutas dagen innan julafton, och presenteras under julaftonsdagen!

Lycka till!

Puss&Kram Amanda


Dåliguppdatering, tisdag!

Hej! vet att det varit dålig uppdatering. Igår var jag på överby och köpte massa , massa julklappar. Idag var jag på överby och köpte 3 julklappar. Idag var det julavslutning i skolan ( wiiiho ) och så fick vi våra omdömen. Om 3 dagar är det jul.. Omg. Bilder kommer ksk senare!

Puss&Kram Amanda

Lördagskväll

Hej! Jag har suttit i en timme snart och kollat på x10 mini pro, vill så gärna ha den :( pappa ska snart köra hem mig till mamma :) på måndag ska jag och isabel(älskling) åka till överby och köpa julklappar, längtar till det som inihelvete!! Iaf, jag har blivit beroende ' Gott nytt jul' av Sean Banan.. Jag blir galen! Haha, vinnande fjortis bilden blev 2;an.

Puss&Kram Amanda

Hemma again!

Hej. Det blev ju ingen bio idag, för jag skulle till överby med pappa. Sen så ville Frida följa med, och vi har haft så fucking kul så det är inte sant! haha, allt vi köpte va en present till benjamin ( min bror ) och marsipan ( HIMMELSKTGOTT ) .. Här kommer flera häääääääääärliga bilder sen dagen! Sen ska jag te mamma!


Puss&Kram Amanda

Lördagmorgon!

Hej! Jag fixade precis bloggen, inte för att det va direkt svårt men ^^ 'Menyn' har även försvunnit, man ser bara en liten bit av den längst ner på sidan, ska försöka fixa det, fast frida måste hjälpa mig. Sen kanske jag ska på bio med Nathalie M. FÖRLÅT ATT JAG INTE RINGDE DIG IGÅR! Men jag ska nog till överby med pappa den tiden vi sagt gå på bio, så vi får se hur det blir med det.. Nu ska frida hjälpa mig med bloggen.. Igår sminkade jag mig, och klädde ut  mig som en fjortis. Ni ser bilderna kanske ;) Vilken bild tycker ni jag ser mest fjortis ut på ? ^^
1.
2.
3.

Puss&Kram Amanda

det är inte sant :(

nånting har hänt med min blogg så jag har fått en ny design, men jag vill inte ha den så!
Får damp ryck.. ska försöka fixa den nu,

Puss&Kram Amanda

Fredagsskväll!

Hej bloggen! Kom just hem till pappa! Hemma hos mamma har det varit en typ dammsugsförsäljare ( superduper trevlig).. Det va helt otroligt vad mycket damm och sånt man hade i mattan, fastän man hade dammsugit! Jag är chokad... Iaf, imorgon kanske jag ska gå på bio med nathalie :) Jävlar ja, jag måste ringa henne.. Haha, bäst jag gör det innan det är försent! Sen ska jag kolla robinson.

Puss&Kram Amanda

Vad ska man skriva?

Jaa, jag vet inte vad jag ska skriva som överskrift.... Att jag är sjuk, som vanligt kanske? Mår illa och har ont i huvudet -.- Har fixat och trixat lite grann på bloggen... Blev ganska nöjd. Inga som är med i tävlingen :o jag är chokad! Ramen som kommer runt bilderna när jag lägger ut bilderna stör jag mig på som in i helvete. Ska försöka ta bort det, och även att menyn är längst ner, men det är jäkligt svårt, tycker jag :/  Här har ni lite bilder iaf.


Puss&Kram Amanda


Vänner

http://www.youtube.com/watch?v=GSQkvCl0L6g



Så gullig video på alla mina små gullungar! :)

TÄVLING!

Hej! Jag tänkte ha några tävlingar fram till jul. Jag gick hem från skolan förrut, mådde så illa att jag blev kallsvettig. Kanske har magsjuka, men jag hoppas verkligen  jag inte har det! Angående tävlingen så kommer man vinna en hemlig julklapp!

Dagenstävling!

Du ska rimma ett rim, som såklart handlar om julen!
När du gjort det,  då skriver du rimmet och din adress, om jag nu då inte känner dig ;) Då behöver du inte skriva din adress. mejl - [email protected].     Lycka till!

Hemma

Jag kom nyss hem från matchen... 1-7 blev det, alltså inte så bra..... Men jag tyckte ändå att vi gjorde en bra match :) Om en stund kommer frida och är här liiiiite.. Sen ska jag till Mamma :(


Puss&Kram Amanda

Söndamorgon!

Nu drar jag snart iväg på innebandy match i a-hallen! Kom dit o kollaaaaaaaaaa :d  frida ska hänga med! Jag hittar inte mina skyddsglasögon, så jag måste leta efter dom! P.s matchen börjar 12 :d

Puss&Kram Amanda

Lördagkväll!

Hej bloggen! Jag sitter just nu och googlar om lite olika grejer på google... Visste ni är jag är intresserad av andar och spöken och sånt? Och tror på sånt till 100%? Det gör jag iallafall. Ni har väll inte glömt frågestunden va? Hoppas inte det.. Ska snart ta lite kort som jag lägger in senare..

Puss&Kram Amanda

Frågestund!

Fråga vad du vill! Exakt vad du vill! Jag svarar idag elr imorgon! :)

Let´s go!

Lördagmorgon!

Hej bloggen! Inatt sov frida över hos mig, fast jag var lite sjuk igår så det var inte så braaa. Just nu försöker jag spela icy tower, men det funkar inte, fattar inte varför... Iaf så fyller pappa år idag ( 36 år ) så jag och frida ska göra fin frukost och överaska han! Fast han har jobbat inatt och kommer att bli sur, men då får han bli det! Imorgon är det match i A-hallen, alla som är snälla kommer och kollar (a) efter det ska jag KOLLA på lussebandyn med Jessica!

Puss&Kram Amanda

Äntligen Fredag!

Hej bloggen! Sitter hemma hos pappa nu och spelar icy tower och goldminer. Ikväll någongång ska jag åka till mamma, det är gött att det är fredag idag!
Tänkte säga mina 3 favorit låtar just nu;
1. Mikrofånkåt.
2. Julraketen.
3. In the ghetto.

Vilka är era 3 favoritlåtar just nu ? :)


Puss&Kram Amanda

Sovtime!

Nu ska jag hoppa in i duschen strax, sen ska jag sova. Dagen har varit underbar! Jag älskar dej Frida Andén, världens knäppaste kompis, du är verkligen bääst :)

Nu måste jag gå, hörs imorgon!


Puss&Kram Amanda

Torsdagseftermiddag!

Hej bloggen! kom just hem från skolan, och ska snart äta knäckebröd ( ointressant ).. Idag i skolan har det väll vart okej, förutom att jag skulle redo visa om innebandy, för hela klassen, det gick lite dåligt.. Eller lite o lite , mycket dåligt! Om en stund kommer Frida hit, och efter det ska jag på innebandy.. Imorgon är det fredag! Den här veckan har gått väldigt snabbt. Om 1 vecka är det jullov! Så jävla niiiiice! Nu ska jag smöra mina knäckemackor och spela icy tower!


Puss&Kram Amanda

Frida

Frida är hos mig :D
Vi har ätit lussekatter och spelat speel :d


Piss och Kräm Amanda

onsdagseftermiddag!

Hej bloggen! sitter hemma hos mamma just nu, ska snart åka hem till pappa.. Igår och i förrgår var jag med Nathalie M... Senare idag har jag inga planer för vad jag ska göra. Jag ursäktar den dåliga uppdateringen..

Puss&Kram Amanda

Hej bloggen! Jag bloggar med mobilen just ...

Hej bloggen! Jag bloggar med mobilen just nu.. Idag har jag varit med Nathalie M. Skriver ett längre inlägg sen på datorn. Puss


Outfit!

Så här ser jag ut idag!

Önskelista!


Fototime!

Hade tänkt gå ut och ta lite kort snart, men vi får se hur det blir med det..
Idag skulle jag igentligen gått på bio med Nathalie M. Men jag hade dock inga pengar, tråkigt, tråkigt :( Jag har precis ätit tårta nu föressten! Och senare blir det kanske pizza, jag hoppas på det!             Älskade läsare, hade ni inte kunnat ge mig lite mer kommentarer i julklapp? Vill ni ha en frågestund? Jag har försökt, men inte fått några frågor, så ifall jag ska ha en frågestund, igen, får ni lova att fråga, lovar ni?


Puss&Kram Amanda

Andra advent, söndag!

Hej gott folk! Idag är det redan andra advent :o
tiden går så fruktansvärt fort! Om två och en halv vecka är det jullov.
Herregud, det känns som det var julafton igår... Men det är ett helt år sen! Snart.. Imorgon är det skola, och det känns helt okej, eftersom jag varit sjuk så mycket.


Puss&Kram Amanda

Kväll, eller eftermiddag?

Ja, det måste vara nåt mittimellan där.. Jag gick till busshålsplatsen nyss i, eller gick, jag sprang! För att inte missa bussen.. Bara för det går bussen tjugo över... Så irriterande och tyspikt ... :< Och pappa ska åka nu, och jag har inga nycklar med mig.. Så jag får stå ute i snöstormen.. NICE, eller inte......


Puss&Kram Amanda

Hemma igen

Nu är jag hemma hos pappa igen! Ska strax sticka och möta Nathalie, och försöka övertala henne till att vara ute och fota, vilket jag tror, inte blir någon match.. Senare ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Jag bakade ju lussekatter igår, och jag kan säkert rada upp en del grejer jag är bra på, men när man kommer till listan på grejer jag inte är bra på, så blir den väldigt lång. Där ingår att baka lussekatter. Det sög jag på helt enkelt.... Nu ska jag äta, sen ska jag ringa Nathalie... Jag vet att jag är dålig på ladda upp bilder!

Puss&Kram Amanda

Nyduschad!

Kom precis ut från duschen. Nu ska jag sminka mig, äta frukost och lite sånt :)
Sen ska jag ta bussen till mamma kvart i 11, för att städa på mitt rum och fira Jonathan ( min bror ) som fyller nio stora år idag.. Sen så ska jag fota lite hos mamma, sen tar jag bussen hem till pappa.. Vad jag ska gör hos pappa, vet jag inte. Kanske träffas ? :)



Puss&Kram Amanda

Julmys!

Hej allihopa!
Håller på och bakar lussebullar just nu :)
Fast degen ska jäsa i 30 min nu, så då har jag tid att skriva ett blogginlägg :)
Julen närmar sig! Är redan 3;dje december. Fast jag har inte öppnat lucka nummer 3 på min chokladkalender hemma hos mamma sen.. Jag har faktiskt en gullig hello kitty chokladkalender där! Förrut åkte pappa och handlade, jag bad han köpa kinder maxi ( som jag typ knarkar ) och så kommer han hem och säger att han glömde det. Jag dog nästan av besvikelse, men sen visar han upp ett paket kinder maxi för mig som sitter med datorn i knät, jag flyger upp, nätkabeln och laddarkabeln flyger ur, och jag springer i 320km/h in i köket, och då har pappa gömt dom. Fast nu har jag hittat dom! Efter cirka 1 timme :) Jag drack 3 glas oboy förrut också, jag kommer snart få diabetes.. Jag får köpa frukt som liknar kinder maxi och äta det, och så får jag hypnotisera mig att vatten är oboy. Får se hur det blir med det. Nu ser jag att idol har börjat. Jag tycker att antingen Minnah eller Olle ska vinna, eftersom Jay har knarkat när han varit med i idol. Jag älskar fredagar, kan dom bli mer lyckade än min har blivit? Troligen inte. Hur har mina läsare haft det idag? Jag skulle uppskatta mer kommenterar, kanske kan ni ge mig det i julklapp?!

Puss&Kram

Sååå..

Har ändrat lite på bloggen som ni ser :)
hörs senare :)

Mhmmm

sitter hemma hos pappa just nu och dricker oboy med vispgrädde, så fasansfullt gott!
Det va precis att jag hann med bussen hem till pappa efter skolan :)
annars har det vart en kanonbra dag i skolan :)

fast dagen är inte slut än så , puss ;)

hej

hej bloggen!
var hemma från skolan idag också , men imorgon måste jag gå , oavsett !
har missat massa , massa , massa i skolan nu, tror jag.. vissa i klassen tror att jag har skolkat , men då får dom väll tro det då , för jag vet själv att jag inte gjort det ...  föressten , så är det ju snart jul :)

vad har ni önskat er i julklapp , och om ni kunde få precis vad ni ville , vad hade ni valt då ? :)

puss

VILL DU?

jag tänkte att alla som har en blogg , hade jag kunnat skriva om och rekommendera till den osåvidare.. :) men då får ni kommentera erat namn och erat bloggnamn!

puss

sho

hej...
idag äre onsdag trorja.
är fortfarande sjuk , men tror att jag kommer till skolan imorgon . :)
har inte varit där på as länge :o
feber , öroninflammation, ögoninflammation och förkyld.
inget kul asså.
jag har nästan levt på varm oboy ..
har missat väldigt mycket i skolan ,inte bara för att jag vart sjuk denna gång, har ju haft problem med min huvudvärk o så. vissa tror jag skolkar , men jag kan berätta att jag aldrig har skolkat.. jag skulle få så himla dåligt samvete ifall jag gjorde det. iallafall , hur har ni haft det ? :)

hoppas inte ni har varit sjuka :)


nu ska jag äta frukost , pussokraam

RSS 2.0